Blog

Van katastrofe naar schat

Dit is een absurd, ludiek kortverhaal over katten. Waarschuwing, niet voor gevoelige lezers.

Onze kat heet Astrofe. Waarom, zeggen jullie? Een normale naam voor een vrouwtjespoes zou moeten ‘Simba, Kitty of Lola’ zijn. Ze ziet er zo lief en knuffelig uit. Geen boom of dak is te moeilijk om te beklimmen zodat zij het bloed van een klein dier kan zuigen. Zij wacht  uren op de bijenkasten in het weiland, zodat zij op een kleine muis kan springen. Met andere woorden zij is een milieucatastrofe op vier poten, of een kat Astrofe.

En het is niet of we haar gezocht hebben. Op een dag, zo’n twee jaar geleden, was ze een kitten van ongeveer 6 maanden oud en is ze bij ons gekomen. We denken dat ze werd gedumpt op de kleine weg die loopt bij ons huis. En ze wil ons niet verlaten. Zij is geen domme kat. Maar Astrophe is niet alleen. Veel katten zijn excellente roofdieren. Wat te doen? Hoe kunnen wij onze “katastrofen” vanuit een katastrofie in lieve beesten veranderen ?

 

Een oplossing is onze lieve atletische katten tot lieve dikke katten om te zetten.Een lieve dikke kat, met betrekking tot een lieve atletische muis, is zoals de schildpad en de haas.  Een dikke kat is helemaal in het nadeel bij het jagen op het vogeltje dat snel weg kan vliegen.Maar de kost van deze oplossing is niet klein. kattenvoedsel per kilo is dikwijls duurder dan het duurste menselijke voedsel.

 

Oplossing twee kan worden uitgevoerd als je niet zo verliefd bent op uw kat. Deze oplossing is ook goed als je een kapitalist bent en je kat een beetje een feestbeest is.Eerst creëer je een feeststemming met muziek, slagroom en whisky. Geef je kat een genereuze portie van room en whisky, met de nadruk op de whisky. Wacht voor je kat om in slaap te vallen. Vervolgens gebruik je elektrisch scheerapparaat en scheer je al het haar af van je kat. Je kan een naaktkat voor € 900,00 tot € 1000,00 verkopen. Dus als je de dikke kat oplossing eerst hebt gevolgd, zonder succes; dan kan je een beetje van je geld terugwinnen.

Maar misschien is de beste kat-oplossing de volgende.Verwerf een vriendelijke Labrador die van alles en iedereen houdt. Koop wat geschikte haarverf en verander uw liefdevolle hond tot een liefdevolle (grote) kat.

 

 

Dit grappig, ludiek, absurd kortverhaal werd geschreven door David K.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
12 + 8 =


Close
Close