Blog

Vrouwen uit de wereld

Onze diversiteit verbindt ons met elkaar

Superdiverse vrouwengroep

Sinds de zomer van 2016 organiseerden we vanuit de Giesbaergske Koleuren Gazette al verschillende activiteiten specifiek voor vrouwen zoals yoga, luistercirkels en een interculturele picknick. Ook verschillende gastsprekers, vrouwen met een migratieachtergrond gaven inspirerende lezingen voor een groot publiek en gingen met ons in gesprek. Vanuit deze losse activiteiten, vele gesprekken met fantastische vrouwen en uitwisseling van ideeën gaan we nu echt van start om als interculturele vrouwengroep Vrouwen uit de wereld ons sociaal te engageren voor de vrouw in Geraardsbergen. Vol vreugde, vol verwondering, vol dankbaarheid gaan we samen op pad. Een pad met respect, solidariteit voor elkaar.

Vanuit vriendschap komen tot sociaal engagement van en voor vrouwen.
We willen vanaf september 2018 een maandelijks, variërend programma aanbieden voor een divers vrouwenpubliek. We bundelen onze talenten als vrouwen en delen dit met elkaar. We vinden net onze meertaligheid en diversiteit een troef. Vanuit onze vriendschap versterken en ondersteunen we elkaar. Onze eigen talenten staan centraal. Dit is een bottom-up, vrijwillig en onafhankelijk project met de steun van Provincie Oost-Vlaanderen. Let’ go, let’s talk ladies! Volg onze activiteiten zeker via de gesloten facebookgroep en  en de activiteitenkalender op onze website.

Ga je mee met ons?
We plannen op maandag 20 augustus vanaf 16u30 onze eerste interculturele picknick voor vrouwen vanuit onze vrouwengroep in het abdijpark ( aan het Koetshuis) in Geraardsbergen. We brengen zelf een dekentje, wereldhapjes en drankjes mee en delen deze lekkernijen met de andere vrouwen en kinderen.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
29 − 14 =


Close
Close